این صفحه حاوی مطالب اضافی و به نوعی کامل کننده آلبوم شهر من بخند گروه پالته.
من خودم جزییات رو دوست دارم؛ مخصوصا جزیات موسیقی که اوکی این شعر مال کیه آهنگ ساز کیه و نوازنده کدوم یکیه و از دونستن اینا لذت می برم مطالب توی این صفحه هم به نوعی از همین دست هستن و من هنگام برنامه ریزی و ساختش از مقدار زیادی عشق استفاده کردم و همواره به همین آلبوم-مخصوصا ترک مورد علاقه م- گوش میدادم.(دقیق ترش اینکه موقع کار روی هربخش که مربوط به یه ترک هست به همون ترک گوش میکردم و توی این مودت من چندیدن بار گوش دادم این آلبوم رو) توی این صفحه واژه ها و کلید واژه هایی-مثل شهر من بخند- زیاد استفاده شده(و واژه های سختی مثل اسم این خواننده آلمانی گیزبرت زو کنیپ هاوزن) که باید بگم همه شون با هر بار استفاده تایپ شدن و هیچ کدوم کپی+پیست نیستن؛(این برای من گشاد یه جور از سر علاقه بود) پس این صفحه یجوری کاردستیه-یا شاید کار،دستیه-
برای دیدن لینک ها و اطلاعات اضافی پیشنهادم اینکه بین خوندن فقط روشون کلیک کنی-توی یه صفحه جدید باز میشن- و بعد میتونی بری دونه دونه بخونی شون البته لینک های این زیر-فهرست مطالب اضافی- لینک داخلی هستن و وقتی بزنی روشون میپره همونجای متن درمورد همون آهنگ؛ اینجوری می تونی با هر ترتیبی که می خوای بشنوی آلبوم رو.
پیشنهاد من برای استفاده و نحوه شنیدن آلبوم و خوندن این صفحه اینکه اول با خیال راحت و بدون توجه به این ها یه بار همه آهنگ هارو گوش کنی.(حالا یا از روی سی دی یا بگو برات توی تلگرام میفرستم همه ش رو) و بعد از اینکه یه بار شنیدیش(البته قطعه لیلی رو بیشتر گوش بده) بیا اینجا و درمورد هرکدوم که خواستی بیشتر بدونی رو اسمش همین زیر کلیک کن و بخش مربوط به خودشو بخون.
فهرست مطالب اضافی 🙂
۱ یکی بود، یکی نبود
۲ ماهی و گربه
۳ خانه بر دوش
۴ درآمد سال تا سال
۵ سال تا سال
۶ رِنگ شماره یک
۷ لیلی
۸ شباهنگام
۹ نیمی از ما
۱۰ اینجا شهر من نیست
۱۱ تا صبح فردا
۱۲ شهر من بخند!
یکی بود یکی نبود
صدای خنده های بچه هارو میشنوی؟ صدای وجود من درکنار تو 🙂 شاااااااد، بی غم، شناور….
این قطعه موسیقی تیتراژ فیلم “ماهی و گربه” به کارگردانی شهرام مکری هم هست!-زرشک :/ چشم بسته غیب گفتم :/ اینو تو خود آلبوم هم نوشته بود- خب شهرام مکری کیه؟
شهرام مکری، فیلم نامه نویس و کارگردان و چندتا چیز دیگه ی ایرانیه متولد کرمان که آدم باحالی بنظر میاد و جوون هم هست جایزه بین المللی هم زیاد برده با توجه به سنش همین ها مهم هاش بودن حالا تو اگه کنجکاوی هرجا روی اسمش کلیک کنی میری توی ویکی پدیا.
فیلم ماهی و گربه(روی ماهی کلیک کنی صفحه ویکی پدیای فیلم رو میاره و روی گربه که کلیک کنی صفحه آی ام دی بی) این فیلم که لینکش رو از قبل بهت دادم و گفتم دانلود کن یه جایزه تو جشنواره ونیز برده و میگن توی سینمای ایران خیلی خاصه و اینا که حالا خودمون باید ببینیم. بنظرم فیلم باید ترسناک طور باشه و فکر کنم هم بر اساس داستانن واقعیه به هر حال هروقت بگی باهم می بینیمش و یا اینکه می تونیم به انتخاب تو امشب رو یه فیلم-ترجیحا عاشقانه- به انتخاب خودت از لیست خودمون انتخاب کنی و ببینیم 🙂
به هر حال برای اطمینان:
این لینک دانلود فیلم از سایت
این لینک لیست فیلم های خودمون
ماهی و گربه
من ریتم آهنگ رو دوست دارم. ریتمش شاده برام ولی داستان ترسناکه برام. من دوست ندارم خاطره ش رو باد ببره 🙁
اون پاسیوجی مسروقه ار اون باغ قشنگه که تنگ ماهی و اینا داشت برای همین پیشنهادشو دادم????
یه عکس ازش برام توی تلگرام بفرست.
مرسی
این لینک یوتیوب هم اجرای زنده همین اهنگ تو لوکیشن فیلم ماهی و گربه شهرام مکری هست از همینجایی که گذاشتم ببینش-دقیقه دو- چون خطر اسپویل شدن داره اگه از اول ببینیش!
خانه بر دوش
همونطور که نوشته این کار بازخوانی آهنگ “جام چشم” از عباس مهرپویاست. شعر این کار هم مال تورج نگهبانه. این ترک از قطعه های مورد علاقه منه:* میرقصد زندگی در جام چشم تو :)*
عباس مهرپویا،صاحب تصویر فوق خواننده و مبتکر موسیقی تلفیقی و جهانگرد ایرانیه که آدم خیلی باحالی به نظر میاد من اصل آهنگ رو هم شنیدم و دوست داشتم. اصل آهنگ رو میتونی از اینجا برداری و درمورد عباس و جهانگردی و موسیقی ش میتونی توی سایتش بخونی .(پیشنهاد میکنم به سایتش و عکسای جهانگردیش سر بزنی.) راستی این خواننده همون اهنگ خوشگله تو از قبیله لیلی هستا! :))))
تورج نگهبان هم شاعر بوده و برا همه خواننده های قدیمی مثل گوگوش مهستی و داریوش و رفقا و اینا ترانه سراییده. آخر عمری هم گویا از سر پیری و بی کاری و سر رفتن حوصله یه کانال یوتیوب زده بوده بزرگوار :/ نه خب گویا بیکار تر بوده تو ماهواره بوده توی یوتیوب هم میزاشته؛ به هر حال زیاد مهم نیست.
من رام چشم تو 🙂
درآمد سال تا سال
خب این یه ترک خالیه خارجیا بهش میگن بریدج-پل- ایرانی ها تو موسیقی سنتی بهش میگن درآمد البته تعریفش یکم تخصصی تره که اگه خواستی بخونی صفحه ویکی پدیاش رو گذاشتم. درکل برای آماده شدن نواخته میشه! آماده شدنه نوازنده شنونده و خواننده و….
سال تا سال
این آهنگ زیاد برای من شلوغه ??. آما ریتمش رو دوست دارم …
این موزیک یه ویدیو رسمی هم داره که می تونی از اینجا توی یوتیوب ببینیش 🙂 خالی از لطف نیست!
تصویر هم تزینی و متعلق به بام تهرانه
رِنگ شماره یک
من این قطعه رو واقعا دوست دارم. هم ریمش هم ساز بندی و هم آرامشش رو و هم اون تیکه اخرش رو :))
اینکه رِنگ چیه رو دقیقش رو توی صفحه ویکی پدیاش می تونی بخونی و خلاصه ش اینکه یه فرم موسیقی سنتی-ردیف- برای شادی و رقص نواخته میشده و شاید میشه 🙂
*لیلی*
این قطعه بنظر من بهترین قطعه آلبومه و من خیلی دوستش دارم. نه فقط به خاطر اینکه *لیلی* اسم تو هم هست؛ من از قبل از آشنایی مون این اهنگ رو داشتم و دوستش داشتم. الان به جز این آهنگ تو رو هم دارم و بیشتر دوستون دارم. هم شعر قشنگی داره بنظرم و هم موزیک شعر قشنگه!
توی موزیک ساز عود داره و من عود رو دوست میدارم.-توی ساندترک های اینترستلار هم عود هست و دوست دارم-
شاعر این کار سیاوش کسرایی هست + امید نعمتی-امید خواننده هم هست- فکر کنم که سیاوش رو ممکنه بشناسی، سیاوش شاعر و نویسنده و حوقوقدان و شاگرد نیماست و رفیق سایه هم بوده پیشنهاد می کنم صفحه ویکی پدیاش رو ببینی آدم قابل توجهی بوده.
شباهنگام
شعر این قطعه بخشی از شعر نیما یوشیج هست که کاملش اینه:
که می گیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی وزان دلخستگانت راست اندهی فراهم تو را من چشم در راهم. شباهنگام ، در آن دم که بر جا دره ها چون مرده ماران خفتگانند در آن نوبت که بندد دست نیلوفر به پای سرو کوهی دام گرم یادآوری یا نه ، من از یادت نمی کاهم تو را من چشم در راهم
این شعر رو نیما تو *زمستون* سال ۳۶ سرودتش! فکر میکنم اسم اصلیش هم مهتاب باشه و احمد شاملو هم دکلمه ش کرده که میتونی از اینجا بشنویش. جالب اینکه همین شعر رو هم ایرج بسطامی تصنیفش کرده که از اینجا میتونی بشنویش و خالی از لطف نیست.(یادمونه که ایرج شاگرد محمدرضا شجریان بود که توی زلزله بم از دنیا رفت) دوباره همین شعر رو شهرام ناظری هم تصنیف کرده که اگه خیلی علاقه داشته باشی می تونی از اینجا بشنویش.(توی بیات ترک هم هست)
و درمورد آهنگ این قطعه که توی آلبوم پالت هست، آهنگ/موسیقی این قطعه سمپل-یا به قول خودشون روی تم- از آهنگ Eylül Sonu در آلبوم Serzeniş از گروه Yansımalar هست(میدونم اینا بیخوده اما خب) که می تونی از اینجا توی اسپاتیفای بشنویش.(میدونم از اسپاتیفای ممکنه نتونی بشنوی ولی جای دیگه ای پیدا نکردم عع همین الان توی دیزر هم دیدمش پس میتونی از اینجا روی دیزر بشنویش و حتی اگه خواستی بگو فایلش رو توی تلگرام برات بفرستم)
نیمی از ما
شعر این ترک از خود امید نعمتیه خواننده این گروه.خودم فضا و تم آهنگ رو دوست دارم بیشتر از شعرش اما:
دست هایم برای تو، بکار، سبز خواهند شد
نقاشی پایین همونه که توی آلبوم هست؛ Marc Chagall کشدیدتش با جزییات هست و اطلاعات خوبی واقعا خوبی میتونی درموردش توی این صفحه پیدا کنی!
این لینک هم بهت موزیک ویدیوی رسمی همین قطعه رو بهت نشون میده.
اینجا شهر من نیست
این آهنگ رو برای محتوای ضد جنگش دوست دارم اما با اینکه خیلی گشتم درمورد شاعر وخواننده ی مهمانش چیزی پیدا کنم، نشد؛ در همین حد میدونم که گیزبرت زو کنیپ هاوزن خواننده آلمانیه که توی این قطعه میخونه و شاعر سوم این قطعه (بجز امید نعمتی و گیزبرت زو کنیپ هاوزن) حسام الدین محمدیان هست به هر حال و در عوض موزیک ویدیوی قشنگی داره که ببینش حتما؛ از اینجا روی یوتیوب.
تا صبح فردا
تا صبح فردا هم از مورد علاقه های منه هم شعر و هم اجرا خوبند.همونطور که خودشون هم نوشتن بخشیش بر اسا تصنیف شیوه نوشین لبان از شیداست (با شعر فروغی بسطامی) که نتونستم روی پلتفرم های معمول موسیقی پیداش کنم اما از اینجا می تونی روی یوتیوب بشنویش و تصنیف خوبیه. و یه بیت هم از حافظ تضمین داره به نوعی اونم از غزل شماره ۳۸۹ش که کاملش اینه:
چو گل هر دم به بویت جامه در تن کنم چاک از گریبان تا به دامن تنت را دید گل گویی که در باغ چو مستان جامه را بدرید بر تن من از دست غمت مشکل برم جان ولی دل را تو آسان بردی از من به قول دشمنان برگشتی از دوست نگردد هیچ کس با دوست دشمن تنت در جامه چون در جام باده دلت در سینه چون در سیم آهن ببار ای شمع اشک از چشم خونین که شد سوز دلت بر خلق روشن مکن کز سینهام آه جگرسوز برآید همچو دود از راه روزن دلم را مشکن و در پا مینداز که دارد در سر زلف تو مسکن چو دل در زلف تو بستهست حافظ بدین سان کار او در پا میفکن
*این شعر فروغی رو محسن نامجو هم مال خودش کرده و اجراش کرده که میتونی بزنی رو این لینک و از توی ربات ملو بات تلگرام بگیری ش و گوشش بدی.
آبی ست چیزی روشن در چشم هایت….
شهر من بخند!
اینم ترکی هست که اسم آلبوم هم هست پس میتونم بگم که این آلبوم دومین آلبوم گروه پالت هست که توی ۲۰۱۵ منتشر شد(بعد از آقای بنفش ۲۰۱۳) که با استقبال خوبی هم مواجه شد و اجرا های مختلفی هم توی شهر های مختلف دنیا داشتن. و خب پایین این مطلب یه تک آهنگ از گروه پالت میزارم به عنوان حسن ختام و ازت میخوام که به جز همین آلبوم و تک آهنگ چیز دیگه ای از پالت نری گوش بکنی که بتونم از همین گروه موسیقی هدیه بعدیم هم بهت بدم و بکر بمونه :)))
و خب این هم ترک حسن ختام:
هرجا تو باشی 🙂
پالت بند:
صفحه ویکی پدیا
سایت رسمی
صفحه اینستاگرام
کانال یوتیوب
ساندکلود
این برگه یک هدیه بود. یک هدیه است. با رمز عبور محافظت میشد. رمز عبور: Promethium